Z-Man Games Pandemic Legacy Seizoen 1: Blauw [NL]
Pandemic Legacy Seizoen 1: Blauw [NL] €89,99

Pandemic Legacy Seizoen 1: Blauw [NL]

Informatie

Pandemic (Pandemie) is het prijswinnende coöperatieve bordspel waarin spelers samen een team wetenschappers vormen en proberen een wereldwijde uitbraak van dodelijke ziektes tegen te houden. Elke speler heeft een unieke rol binnen het team, en iedereen werkt samen om op de ziektes op tijd te genezen. Het is een race tegen de klok, het lot van de mensheid ligt in jullie handen!

Pandemic Legacy spellen zijn legacy versies van het het prijswinnende hitspel Pandemic (Pandemie) waar spelers een jaar lang mee spelen! Spelers komen meerdere sessies door het jaar heen bij elkaar om het volgende deel van hun unieke spelervaring mee te maken.

Pandemic Legacy Seizoen 1 moet gespeeld worden vòòr Seizoen 2. Het Nederlandstalige Seizoen 1 heeft een "Rood" en een "Blauw" uitvoering en Season 2 heeft een "Zwart" en een "Geel" uitvoering. Deze uitvoeringen hebben allemaal de exact zelfde inhoud als hun tegenhanger, het is een puur cosmetisch verschil tussen de dozen om spelgezelschappen te helpen waar meerdere groepen tegelijkertijd Pandemic Legacy aan het spelen zijn. 

 

Duur Leeftijd Minimum Aantal spelers Maximum aantal spelers
60-120 minuten (per sessie) 12+ jaar 2

4

 

Reviews
Geen reviews gevonden
Help ons en andere klanten door het schrijven van een review
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »