999-Games Kolonisten van Catan 6e Editie: Zeevaarders
Kolonisten van Catan 6e Editie: Zeevaarders €39,99

Kolonisten van Catan 6e Editie: Zeevaarders

Informatie

Kolonisten van Catan: Zeevaarders is een uitbreidingsset voor het basisspel Kolonisten van Catan, en is uitsluitend te combineren met de nieuwste editie van het basisspel. De scenario''s in deze nieuwe editie verschillen van die in de oorspronkelijke versie.

In deze uitbreiding bouw je scheepsroutes naar verschillende eilanden om zo jouw handel te kunnen drijven. Schepen bouwen is in de essentie erg vergelijkbaar met het bouwen van straten dus deze uitbreiding zou voor fans van Kolonisten van Catan makkelijk op te pakken moeten zijn. De scenario’s in deze uitbreiding variëren van vaste speelvelden tot ontdekkingsreizen waarbij de spelers er tijdens het spel pas achter komen waar de verschillende eilanden liggen. Verder wordt de rivierbedding geïntroduceerd, waar goud te vinden is. Spelers met een nederzetting aan deze tegel krijgen een grondstoffenkaart naar keuze.

De spelregels zijn zo goed als gelijk aan die van het basisspel met extra regels voor scheepsroutes, overwinningspunten fiches, goud tegels en de zeerover. De Zeevaarders van Catan geeft het basisspel een compleet nieuwe dimensie en biedt oneindige variatie. Een must voor spelers die een nieuwe uitdaging op Catan zoeken!

 

Duur Leeftijd Minimum Aantal spelers Maximum aantal spelers
75 minuten 10+ jaar 3

4

 

Reviews
Geen reviews gevonden
Help ons en andere klanten door het schrijven van een review
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »