Nieuwe Magicset: Dominaria.

  • Geplaatst op
  • 0
Nieuwe Magicset: Dominaria.

Binnenkort is het weer zo ver de nieuw Magic set komt eraan, Dominaria. Dominaria beloofd en hele moois set te gaan worden. Dominaria is de plane waar het allemaal begon. We keren terug naar waar het spel qua verhaal begon. Dus deze set gaat waarschijnlijk een feest van herkenning worden voor de oude spelers. Maar het is tevens een goed begin voor nieuwe spelers. 

En zoals je het gewend bent van ons gaan we weer van alles organiseren om deze set de aandacht te geven die een nieuwe Magic set verdient. Ben je nieuwsgierig geworden wat we zoal gaan doen de komende weken check dan op deze site de agenda`s van je favoriete Dobbelsteen winkel.

Een van de activiteiten die een echte aanrader is zijn de pre-release toernooien van 21/22 april. In dit weekend kan je al met de nieuwe kaarten spelen in een speciaal toernooi. dit toernooi is uitermate geschikt voor iedereen. Of je nu al lang speelt of sinds kort iedereen maakt ter plekke zijn/haar deck. Het is dus voor iedereen even nieuw. 

Verder hebben we ook nog een super leuke actie. Reserveer je namelijk een volledige boosterbox (36 pakjes) Dominaria dan krijg je deze doos voor slechts €100,-. Maar dat is nog niet alles iedereen die deze reservering doet krijgt ook een speciale promokaart erbij. En deze speciale kaart is alleen te verkrijgen op deze manier hij zal dus niet in de set zitten. Deze kaart heeft dus een zeer hoge verzamel waarde. Maar er is meer!! Namelijk iedereen die dus zo`n box voor besteld krijgt de box al tijdens het pre-release weekend. Dat is een week eerder dan wanneer de set officieel te koop is. Heb je interesse in zo`n boosterbox geef het door aan jou favoriete Dobbelsteen winkel. 

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »