Spel v/d maand april: Magic Maze.

  • Geplaatst op
  • 0
Spel v/d maand april: Magic Maze.

We brengen het spel v/d maand weer terug. We lichten maandelijks een titel uit waarvan wij bij
De Dobbelsteen heel enthousiast worden. Dit zal dan een spel zijn die we uitgebreid getest/gespeeld hebben. We zorgen dan ervoor dat het spel in iedere Dobbelsteen winkel aanwezig is en dat er een mogelijkheid tot spelen is.
Ben je nieuwsgierig naar zo`n spel en wil je er meer van weten kom dan langs wij adviseren je dan graag. Tevens kan je het spel uit de doos bekijken en als je wilt spelen we een kort spelletje zodat je een goed beeld kan krijgen. 

Wat is de bedoeling van Magic Maze? De spelers zijn 4 helden die berooft zijn van hun wapens. En samen ga je proberen deze wapens terug te vinden in het warenhuis waar de helden opgesloten zitten, om vervolgens te ontsnappen uit het warenhuis. 
Magic Maze is een coöperatief spel waarbij je samen wint of verliest, dus alleen door goed samen te werken kan je het spel verslaan. 

Iedere speler krijgt een kaartje met daarop een aantal acties. De speler mag dan ook alleen de acties uitvoeren die op het kaartje staan. En door deze acties goed te gebruiken kan je de helden verplaatsen over het bord. Het gave aan het spel is dat je niet op elkaar hoeft te wachten er zijn namelijk geen beurten iedereen speelt door elkaar! Maar nu komt het detail wat het spel nog gekker maakt je mag niet praten. Dus er is geen overleg tijdens een beurt. Als je wilt dat een speler iets doet waardoor jij door kan dan moet je een grote rode pion grijpen en daarmee op tafel slaan. Dit is de pion die zegt hey let op!! Je moet iets doen!! En terwijl je met z`n allen door elkaar speelt loopt de tijd.

Een gemiddeld spelletje Magic Maze duurt 15 minuten het is speelbaar van 1 tot 8 spelers. De leeftijd vanaf 8 jaar. En qua prijs/kwaliteit verhouding een echte aanrader want je koopt dit spel al voor €24.95.
En voor mensen die er echt geen genoeg van kunnen krijgen er is ook al een uitbreiding te koop. 

Benieuwd naar het spel kom naar de winkel of bekijk de video hieronder.    
Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »