Onze Patrick in het Brabants Dagblad!

Onze Patrick in het Brabants Dagblad!

Patrick in het Brabants Dagblad met zijn 6 leukste spellen voor thuis.

1. Pandemic

,,Je moet samenwerken om een aantal virussen dat ontstaat uit de wereld te helpen, anti-virussen te ontwikkelen. Lukt je dat niet, speel je 'm nog een keer. Lukt je dat wel, nog een keer reden om het te spelen.”

 

2. Ticket to Ride

,,Onze absolute topper van de afgelopen jaren. Je hebt een kaart van Europa, treinen, tickets met verbindingen en je probeert de steden op die tickets met elkaar te verbinden. Wie dat het beste doet, scoort het meeste en wint het spel.”

 

3. Patchwork

,,Dit is mijn favoriete twee speler-spel van het moment, Patchwork. Je bent een lappendekentje aan het maken. Het spel zit geweldig in elkaar met puzzelstukjes die je moet passen en meten. Omdat het zo puzzelend is, is het iedere keer weer anders.”

 

4. 7 Wonders Duel

,,Ook een spel voor twee spelers. Je gaat een stad bouwen in drie tijdperken. Ondertussen moet je een militaire macht opbouwen, welvaart ontwikkelen. Je kan op allerlei manieren het spel winnen. Door veel welvaart, een grote militaire macht of gewoon de mooiste stad.”

 

5. Roll & Write-spellen

,,Een nieuw genre zijn de Roll & Write-spelletjes. Dat zijn spelletjes waarbij je met dobbelsteentjes gooit en je waarde invult op scorebordjes. Qwixx valt niet aan te slepen en Keer op Keer is een persoonlijke favoriet.”

 

6. The Game, Bad Bones en Vrijdag

,,Er zijn ook een aantal spelletjes die je alleen kunt spelen. The Game, kan met één tot vijf spelers. Bad Bones kan met één tot zes spelers en het spelletje Vrijdag is écht bedoeld voor één speler. Echt een stuk leuker dan Patiencen.”

Lees hier het artikel na en bekijk de video.

 

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »